Mazdaznan huismiddelen

Mazdaznan huismiddelen

Onderstaande huismiddelen zijn uitgebreider omschreven in de gezondheidsgids (leidraad voor het gezin), deze is te bestellen bij Mazdaznan zoals ook de huismiddelen. Voor meer informatie kunt u mij via het contact formulier benaderen.

Uw vindt onderstaand een lijst van Mazdaznan Nederland: de Aryana huismiddelen, en de huismiddelen van Mazdaznan Duitsland: Trautwein Naturwaren.

Aryana Huismiddelen, Mazdaznan Nederland aryanamazdaznan@gmail.com

Huismiddelen zijn hulpmiddelen bij het streven van de meeste mensen om gezond door het leven te gaan. Aryana noemt haar producten geniaal, omdat de natuur geniaal is. ze worden op voorschrift van Dr.O.Z.A.Ha’nish door Aryana onder leiding van de heer T.Sypkens uitgezocht en samengesteld. Ze zijn alle houdbaar.

Australische eucalyptusolie: De echte Australische Eucalyptus olie is een universele desinfectiemiddel. Alleen de echte zuid-Australische Eucalyptus bezit 80%-85% Eucalyptol gehalte. Bij alles wat naar verkoudheid zweemt, of wrijf een paar druppels in de handen alvorens u op ziekenbezoek gaat. Voor bij hoofdpijn en migraine, tandpijn, voor in het bad, in woon en slaapruimte, bij voetverzorging, jicht en reuma, moeilijk helende wonden, insecten steken, haarverzorging, Antiseptisch.

Dentisto: Masseer met een druppel op de vinger het tandvlees in de richting van de tanden om vuil en bacteriën eruit te drukken. Dan verdwijnt kiespijn en waggelende tanden komen weer stevig in de tandkas te staan. Antiseptisch. Dit recept bevat eucalyptusolie en kruidnageloil. Raadpleeg de tandarts.

Aryana-Menphor: Weldadig bij massage van eigen of andermans huid. Zie aanwijzingen in het boek “Panopraktiek”. kan ook in combinatie met Petrolatum.

Aryana-menphor-olie dient ter verzorging van de huid: de bestanddelen hebben een opwekkende werking op de zenuwen, de klieren en het bloed. Daarom helpt het zowel vrouwen als mannen in hun streven naar uithoudingsvermogen, frisheid, en kracht. het komt de gezondheid in alle opzichten ten goede.

Als men zich bedrukt of prikkelbaar voelt, als men lijdt aan slapeloosheid moeheid, en onverschilligheid, als besluitvaardigheid en uithoudingsvermogen verdwenen zijn, zonder daarvan de oorzaak te kunnen nagaan, dan neemt men terstond een heet bad en wrijft zich daarna zuinig, maar grondig met Menphor in.

Menphor is te gebruiken bij mondspoeling eventueel samen met Sana-tandpoeder. gebruikt men regelmatig menphor dan is het niet mogelijk dat het tandvlees bederft, dat er tandsteen, of etteringen komen, zeker niet wanneer u tegelijkertijd een zuiver natuurlijk dieet volgt.

Aryana-Olyptol: Is een bijzondere kwaliteit eucalyptusolie, en natuurlijke kamfer, die we kunnen mengen met zoete amandelolie van Aryana. Maakt de huid soepel. Ook voor massage.

Aryana-Cynoleo voor vrouwen Genoleo voor mannen: Bij te zwakke, maar ook bij te sterke menstruatie. Normaliserend voor de man. Basis is kaneelolie;nauwkeurige voorschriften in de Mazdaznan Gezondheidsgids. Een kaneelolie kuur met daarin daarvoor geschikte ceylonkaneel, is een prachtig middel uit de huishouding van de natuur. Deze olie heeft de eigenschap de endocriene klieren te verlevendigen. Al sinds mensenheugenis wordt deze olie voor de vrouw (Cynoleo) en de man (genoleo) voor de lichaamsverzorging gebruikt. Tegen hoofdpijn en onpasselijkheid, bij veel voorkomende zwakte toestanden, tegen algemene moeheid en verslapping. Alleen in combinatie met een natuurlijk dieet.

Petrolatum: Petrolatum is een zwaar-vloeibare mineraal-olie die door zuiverheid en onbegrensde houdbaarheid uitmunt. Ze is reukloos en even nuttig als de kostbare oliën van de oude volken. Petrolatum dringt gemakkelijk door in de huid en verwijdert zuren. Ze is reukloos en even nuttig als de kostbare oliën der oude volkeren. Maar het moet echte Russische, zwaar vloeibare olie zijn, anders is ze waardeloos. Petrolatum is toepasbaar bij: darmlijden, verstoppingen en aambeien, voor voetverzorging, bij droog en bros haar, voor de droge huid, eczeem, en tegen zuurvergiftiging.

Zoet amandelolie: Mild voor de huid en een goede after-shave; zie Olyptol. Zoete amandelolie is een zeer oud gebruikt helend en verzorgingsmiddel. het wordt toegepast voor de huid, bij maag/darm bezwaren, oorpijn, snij/schaaf en brandwonden, voor gezicht-, haarverzorging. samen met olijfoliezeep een natuurreine zeep.

Agar-Agar in draden: Neem altijd agar-agar in draden, vlokken of vezels en niet in blokjes. Elke ochtend enkele draadjes kauwen en na een darmspoeling voor herstel van een normale darmflora.

Agar Agar, is een natuurproduct, dat zich het snelst van alle gewassen op aarde ontwikkelt. Het behoort tot de algen en vormt de overgang van water naar plant; het neemt bij zijn ontwikkeling alle infusiediertjes met zich mee, die in het water leven of daar in de kiem aanwezig zijn. Deze infusiediertjes wachten de gelegenheid af zich met zuren te verbinden.

Zodra nu de menselijke maag Agar-Agar opneemt, ontwikkelt zich dadelijk het latente leven van deze infusiediertjes, en beginnen zij zich uit te breiden, daar ze niet dulden, dat behalve zijzelf nog iets anders in de maag de baas speelt. er is een soort jaloezie in het spel. Door hun aanwezigheid kunnen zich geen microben, bacillen of andere organismen vormen. Het in Agar-Agar aanwezige gehalte aan potas en jodium werkt laxerend en regelend, en is ook bijzonder gunstig in geval van jicht, zweren, kanker en krop.

De goede Agar-Agar heeft de vorm van doorzichtige draden, vlokken of vezels. daarvan neemt men een eetlepel en kauwt het rauw en droog op, zodat het goed met het speeksel wordt vermengd. Pas daarna drinkt men een glas vruchtensap, water warm of koud of bouillon. door het vele vocht, dat zich zo bij de Agar-Agar voegt, wordt het latente leven in de Agar-Agar gewekt en dan begint de grote opbouw. Drie weken of meer kan men ermee doorgaan en zelfs tussen de maaltijden, bijvoorbeeld om het uur, kan men de kuur die in de ochtend begonnen is herhalen. Zolang er Agar-Agar als voedingsbodem voor de infusoriën in ons lichaam aanwezig is, gaat de opbouw van de cellen krachtig voort en degeneratie kan niet plaatsvinden. Men kan ook Agar-Agar langzaam laten smelten in warm water en er dan vruchten of groenten doormengen en dit koud en stijf laten worden en als bijgerecht eten.

Men verhoogt de werking van de Agar-Agar kuur, wanneer men ’s avonds bij wijze van thee een kop IJslands mos drinkt, een eerste schepping in de natuur. dit mos is een verbinding van zwammen en algen en bevat behalve zetmeel, ook bitter stoffen, die heilzaam zijn bij Katar, hoest, algemene zwakte en tering. IJslands thee bereidt men door een theelepel mos ongeveer 5 minuten te koken. Voor de smaak kan men wat honing of citroen door de thee doen.

Aryana Kerrie: Is de lekkerste ter wereld. Voor sla, saus, kwark, soep, rijst, geklopte banana, etc. en reinigt het bloed, verdrijft kou en vermoeidheid. Een mespunt op een kop warm water werkt verkwikkend. de Kerrie is samengesteld uit 12 kruiden volgens een recept van Dr.Edel Behram uit India.

Ginseng Radix: Gemalen wortel, gemakkelijk in gebruik. De kracht van ginseng zit in de kern van de volgroeide wortel van de juiste gingseng plant. Ginseng is in het Oosten al eeuwen bekend en wordt daar gebruikt bij ouderdomsklachten, hoofd, maag, leverklachten, ook bij geboorten, hartlijden, hoge of te lage bloeddruk, in de overgangsjaren, bij zenuwachtigheid, slapeloosheid. Sterkt ogen, oren en geheugen. de kracht keert terug in de rug. Helpt bij sex-zwakte, geeft moed in het leven, is niet verslavend. Worteluiteinden, te jonge wortels of bijmengsels zijn waardeloos.

Aryana-Zeeppillen: Alleen in het voorjaar, op basis van olijfoliezeep.21 dagen elke dag 1 pil op een glas water drinken, wast de darm schoon en na elke pil, 1 uur na het inslikken, enige draden agar-agar kauwen en door slikken. Herstelt de darmflora.

Aryana-Meester-crème: Deze crème is een biologisch hoogwaardig product voor uitwendig gebruik. De fijne werking wordt bereikt door de toepassing van natuurlijke grondstoffen, zoals die door Dr.O.Z.A.Ha’nish aanbevolen werden. Bij het gebruik van de kruiden kan men zich afvragen of de werking van de gehele plant wel dezelfde is als die van het werkzame bestanddeel waarvan men profijt wil trekken. Deze vraag is niet voor alle planten op dezelfde manier te beantwoorden. Wel is in een aantal gevallen, bijvoorbeeld bij de planten met hartglycosiden, gebleken dat de werking van het bestanddeel waarvoor deze planten worden gebruikt, wordt bevordert door de aanwezigheid van andere stoffen in de plant, die op zichzelf niet het gewenste effect hebben. Vandaar dat wij de voorkeur geven aan het gehele kruid boven het werkzame bestanddeel.

Toepassing: na een warm ontspannend bad of warme kompressen op de huid, deze inwrijven met de Meester-creme; ook te gebruiken bij algemene weefselmassage, reflexzonenmassage en panopraktiek (Mazdaznan). Doordat deze crème koelt kan bij massage geen hitte ontstaan. Men kan ook de huid eerst borstelen en dan spaarzaam met deze crème insmeren. Doe wat Meester-crème in de holte van je hand en snuif, zacht ruikend, de geur op en beleef hoe verfrissend dat is. Een zinvol dieet en het doen van ademhalingsoefeningen ondersteunen de werking. Bedenk dat etherische oliën en substanties, die de huid binnendringen, na ongeveer 20 minuten in de ademlucht aantoonbaar zijn.

Darmtoestel: Bestaande uit 3 onderdelen, 2 liter PE-bak, waterslang en kraantje. Extra kraantjeset inclusief hulpstukken en extra darmcanule (circa 28cm) voor het Ook als reiszet te koop dan is de bak vervangen door een zak.

Rubberbol: i.p.v. Darmtoestel, is eenvoudiger bij vagina reiniging en bij het geven van een lavement.

Aryana-Meestercrème: Is voor uitwendig gebruik en bevat eucalyptusolie, bijenwas, mentholkristallen(opgelost), kamfer en wintergreenolie, op verzoek Rozemarijnolie. Als drager is Vaseline gebruikt. Ook voor oog en ooroefeningen zoals beschreven in het boekje oefeningen voor de endocriene klieren.

Aryana plantenessence: De Mazdaznan plantenessence wordt volgens oeroude ondervindingen door een bijzonder procedé verkregen. De plantenintelligenties die er daardoor in besloten liggen, verwekken in het lichaam opwekkende krachten van grote sterkte.

Toepassingen: Bij brandwonden, of andere huidverwondigen. Indien vuil, de wond met warwaterstraal uitwassen. Een in water steriel lapje op de wond leggen en daarop deze Essence druppelen. Vochtig houden door bijdruppelen van water met Essence. Ook afdoende bij schaafwonden, jeuk of uitslag. Zelfs inwendige organen reageren gunstig bij een van de 16 toepassingen uit de gezondheidgids van Mazdaznan.

Natron: Sodium Bicarbona ofwel baking soda, wordt gebruikt bij het bakken van brood en andere bakproducten.

Ook gebruikt Mazdaznan bicarbonaskuur voor ontzuring van het lichaam. Wie aan een zuurvergiftiging lijdt, heeft zijn voedsel verkeerd uit gekozen of onwetenschappelijk toebereid, zodat er een zuuroverschot is ontstaan. De patiënt mag geen vruchten eten en moet zich hoofdzakelijk aan groenten houden., die veel aardmineralen bevatten, bijvoorbeeld fijngesneden aardappelschillen, die met wat boter in de Aryana pan worden gestoofd. men kan uien mee laten stoven en ze met room opdienen. Zo heeft men een ideale maaltijd tegen zuurvergiftiging. Verder kan men goed gebruiken: aardappelpuree, rijst, agar-agar. IJslands mos, rauwe havermout(over salade), groentesap, groenten, vooral van bieten(ook goed voor na een overdosis straling) het water van zuurkool, het water van gezouten komkommers, paddenstoelen, meloenen, ananas, grapefruit, gebakken citroenen, witte druiven met gemberbrood, wei. Mijdt koffie en thee. Vervolgens kuren met zuiveringszout(natron).

Natron voor in bad: Voor lichaamsverzorging, hygiëne, voor de was, poetsen, en vervelende luchtjes.

Aryane kerrie: Dient voor sla, soep, saus, kwark, rijst, geklopte banaan, etc. reinigt bloed en verdrijft kou en vermoeidheid. Een mespuntje op een kop warmwater werkt verkwikkend. Aryana-kerrie is bovendien de lekkerste kerrie ter wereld, geniaal en oeroud recept.

Gummi Arabicum: Men maakt een oplossing van 10 gram Arabisch gom, op 1 liter bron water. Daarvan neemt men voor elke maaltijd een eetlepel vol. Dit verwijdert de zuren, die bij de spijsvertering stoornissen zouden kunnen veroorzaken. men staat versteld van het goede resultaat.

Cayennepeper: De Zuid Amerikaanse Maya’s, Azteken en Inca’s wisten het al. Wanneer je een- of tweemaal per dag een kopje Verse Cayenne Peper thee drinkt voel je je de hele dag jong, krachtig, gezond en gelukkig. Niet alleen wanneer je rond de 20-40 jaar oud bent maar vooral wanneer je de 50 al gepasseerd bent en wel een extra steuntje in de rug kunt gebruiken wanneer je hormonen huishouding zich aan het transformeren is in een meer wijzere en rustigere activiteit en dus ook levens realiteit.

Informatie:

verse Cayenne peper heeft een zeer sterke anti virale, anti bacteriële en anti schimmel werking hetgeen ten eerste grote voordelen heeft voor uw algemene gevoel van welbevinden en zekerheid tijdens griepepidemieën, Q koorts aanvallen, varkenspest etc. U heeft uw afweersysteem immers dank zij de Cayenne Peper zodanig versterkt dat Uw Eigen Lichaam de meeste van deze aanvallen gewoon zelf kan neutraliseren en oplossen ofwel genezen. Cayenne Peper stimuleert dus op natuurlijke wijze het prachtige zelfgenezend vermogen van Uw Eigen Lichaam. Ten tweede pakt Cayenne Peper direct uw schimmel infecties aan. Zoals u weet produceren schimmels in hun urine en ontlasting, ja het is een vies praatje maar wel belangrijk om te weten voor uw gezondheid, allerlei afvalstoffen en zeer sterke zuren die overal in uw lichaam ontstekingen ofwel de daaruit resulterende allergische reacties kunnen veroorzaken van hoofdpijn en misselijkheid tot de meest uiteenlopende allergieën, suikerziekte en reuma etc.

Omdat de gemiddelde mens zich de hele dag volstopt met vette, zoete en zure genotsmiddelen zoals fastfood, frisdranken, suiker en alcohol vieren uw schimmel kolonies bijna dagelijks feest met alle gevolgen en allergische reacties ofwel ontstekingen van dien. Cayenne Peper roept deze Schimmel aanvallen op uw lichaam en organen een halt toe. Cayenne Peper is zelfs zo sterk dat het in staat is “Montezuma’s Wraak” ofwel Diaree en Buikloop te voorkomen wanneer u op vakantie gaat in landen zoals Zuid Amerika, Afrika en het Verre Oosten. Een paar capsules per dag en u heeft er geen of bijna geen last meer van.

Verse Cayenne Peper zorgt ervoor dat uw bloedsomloop verbeterd en zowel zuurstof en levensmiddelen beter uw cellen en organen kunnen bereiken. Het eerste waaraan u dit kunt merken is dat u warmere voeten en handen krijgt. Het is dan ook niet voor niets dat Cayenne Peper de beste remedie is tegen koudvuur, bevriezing en iedere situatie waarin een betere bloedtoevoer en circulatie gewenst is. Cayenne Peper kan zelfs in schoenen of laarzen gestrooid worden om de voeten gedurende de winter warm te houden.

Door deze verbetering van bloedcirculatie werkt Cayenne ook als katalysator, waarbij andere kruiden, vitamines, mineralen sneller en effectiever naar de juiste plek in uw lichaam getransporteerd worden. Zelfs de haarvaatjes, waar bij 50+ ers ofwel senioren steeds minder zuurstof en voedsel naartoe gaat door de vervuiling en verstopping dan zij het nuttigen van welvaartsvoedsel, worden weer rijkelijk voorzien van alle zuurstof en levensmiddelen die zij nodig hebben om goed te functioneren. Het resultaat is een totaal gevoel van verjonging en welbevinden waar u zich weer jaren jonger bij kunt voelen.

Op dit moment lopen er een aantal wetenschappelijke onderzoeken in Amerika en Europa op het gebied van Cayenne Peper. Deze onderzoeken spitsen zich op dit moment op een drie tal zaken toe. Ten eerste wordt er gekeken of Cayenne Peper een “Eerste Hulp bij Hart en Vaatziekten en Herseninfarct” kan zijn. In de praktijk is vele malen gebleken dat bij personen die op het punt staan een Hartaanval of Infarct te krijgen en/of deze net gehad hebben een Lepel Cayenne Peper met wat warm water in de mond binnen 30-60 seconden Wonderen kan verrichten om weer bij bewustzijn te komen (reanimeren) en hierna weer geheel of gedeeltelijk te herstellen van deze aanval.

Verse Cayenne peper zou dan ook in iedere Ambulance en EHBO koffer aanwezig moeten zijn om de vaak ernstige gevolgen van een hartaanval en herseninfarct te minimaliseren. Ten tweede is Cayenne peper een krachtig bloedstollend middel ofwel direct te gebruiken bij verwondingen c.q. snijwonden. Dit komt omdat Cayenne Peper de bloeddruk controleert en direct herstelt. Daarnaast voorkomt het klonteren van het bloed. Nu klinkt het misschien een beetje tegenstrijdig om Hete Cayenne Peper in een wond te strooien maar door haar bloedstollende en anti bacteriële werking zorgt het er wel voor dat het bloeden snel stopt en wonden veel sneller genezen dan normaal. Tevens kan het helpen bij levensbedreigende situaties zoals een bloeding in de longen, maag, baarmoeder of de neus. Ten derde is Cayenne Peper volgens Dr. John Christopher in zijn nieuwsbrief genaamd Cayenne Jaargang 1, nummer 12 Voeding voor het Hart. Lees hieronder het citaat uit deze nieuwsbrief.

Bij veel mensen leidt het hart aan ondervoeding vanwege de consumptie van bewerkt voedsel, maar door het gebruik van een theelepel Cayenne in een glas warm water, ontvangt het hart een krachtige dosis goede voeding. Een ieder van ons behoort te weten hoe belangrijk deze informatie is, want iedereen kan zomaar op een bepaald moment een hartaanval krijgen, zelfs u. De warme thee werkt sneller dan het gebruik van capsules of koude thee, aangezien de warme thee de celstructuur openlegt, deze laat opzwellen en Cayenne sneller toegang heeft, waardoor deze krachtige voeding direct via de aderen naar het hart gaat”.

Tot slot bevat Cayenne peper een hoge dosis vitamine A, C, bevat het, het gehele complex van de B vitaminen en is het zeer rijk aan organisch calcium en kalium. Allemaal levensmiddelen die uitstekend inzetbaar zijn bij de behandeling van verkoudheid, sinusitis en ademhalingsproblemen. Tevens kan Cayenne Peper het slijmvlies van de maag, productie van lichaamseigen maagzuur en de peristaltische actie (stoelgang) van de darmen verbeteren. Verder verbetert het de vocht- en afvalafdrijving van het lichaam en verminderd het het hongergevoel hetgeen direct tot extra gewichtsverlies zonder dat je daarvoor iets extra’s hoeft te doen zoals het volgen van een dieet. Een mooie extra bijkomstigheid dachten wij zo voor mensen die op een natuurlijke manier willen afvallen. En tot slot is het krampwerend, koortsremmend, zweetafdrijvend, pijnstillend en bloedzuiverend. Kortom Verse Cayenne Peper is een van de beste EHBO Eerste Hulp middelen die moeder aarde ons geschonken heeft in het bestaan van de aarde en de mensen en dieren die erop leven!

En verder:

Prostaat Kanker: In een Reuters artikel van 16 maart 2006 getiteld: “Hot Pepper Kills Prostate Cancer Cells in Study “, verklaard Dr. Soren Lehmann van het Sedar-Sinai Medical Centre dat capsaicin een diepgaand effect op menselijke prostaat kankercellen. Bij testen op muizen werden 80% van de kankercellen gedood bij prostaatkanker. Bovendien werd de groei van tumoren aanmerkelijk geremd bij prostaatkanker. Mogelijk is dat zelfde effect ook van toepassing op meerdere kankersoorten.

Artritis: Een klinische studie heeft aangetoond dat de cayennepeper voordelen zich ook uitstrekken tot artritis. In de studie werden 113 artritis patiënten onderzocht op het effect van capsaicin crème. Zij die deze capsaicin crème gebruikten ondervonden minder pijn aan het einde van de eerste en derde maand dat dit in kaart gebracht werd. In een andere studie onder 21 personen kon men ook een pijnreductie vaststellen van 40%.

Fibromyalgie: Ook bij een studie onder 45 personen met fibromyalgie werd in vier weken tijd met capsaicin crème verbeteringen opgetekend onder andere in de spierkracht.

Hoofdpijnen: Twee studies met capsaicin crème toonden ook een gunstig effect op hoofdpijn. 57% van de deelnemers melden zich beter te voelen terwijl slechts 17% met een placebo crème verbetering rapporteerden. Een duidelijke aanwijzing dat Cayenne ook een voordeel oplevert met de behandeling van hoofdpijnen.

Psoriasis: Drie onafhankelijke studies toonden bij psoriasis ook o.a. vermindert gevoel van jeuk en verminderde rode huid.

Het gebruik en opbouw van de dosering: Voor iedereen die niet gewend is om heet te eten raden wij aan om eerst s’ ochtends vroeg, na het ontbijt en lunch, met 1 capsule (ingenomen met wat heel glas water) te beginnen. Hierna drinkt u gedurende de dag 1-2 liter water om de afvalstoffen die door het gebruik van Cayenne vrijkomen op een natuurlijke en rustige manier af te voeren via uw urine en ontlasting. Bevalt dit na 3 dagen goed en heeft u geen last van te hete ontlasting, dan verhoogt u de dosering naar 2 capsules per keer.

Na een maand vergelijkt u uw gevoel van gezondheid, welbevinden en levensgeluk tussen VOOR en NA het gebruik van Cayenne Peper. Let u vooral op de veranderingen in de uitstraling van uw huid, warmere handen en voeten, extra energie en kracht op allerlei gebied en wat uw gewicht is na deze maand. Het is hierbij handig dat u gedurende deze maand een dagboek bijhoudt waar u voor het slapen gaan even inschrijft wat er zoal die dag in relatie tot het gebruik van Cayenne peper gebeurd is. Wanneer u na deze maand doorgaat met het gebruik van Cayenne Peper raden wij u aan om te blijven luisteren naar uw lichaam en af en toe even te stoppen.

Dus een maand wel en een maand geen Cayenne Peper. Het is immers uiteindelijk weer de bedoeling dat, wanneer de meeste afvalstoffen weer uit uw lichaam verwijderd zijn, uw lichaam weer helemaal zelfstandig in staat is haar eigen gezondheid en welzijn in balans c.q. op pijl te houden. Natuurlijk kunt u, wanneer uw lichaam stapje voor stapje gewend is aan de Cayenne Peper een Kopje Cayenne peper Thee proberen. Maak deze altijd met een ¼ tot ½ theelepel Cayenne Peper en Warm (dus niet heet zoals bij normale thee) water.

Welke Cayenne Peper werkt wel en welke niet: In de gemiddelde supermarkt en natuurwinkel kunt u vandaag wel Cayenne Peper krijgen. Over het algemeen zijn deze Cayenne Pepers bestraald en chemisch behandeld waardoor de werking ervan teniet gedaan wordt. Kies daarom altijd voor Verse Organische Cayenne uit het assortiment van de Mazdaznan huismiddelen of Peper in capsules van “Liever Gezond” dan weet u zeker dat u kwaliteit krijgt en dat het werkt. Uw Gezondzijn en Welbevinden zijn dit zeker waard!

Trautwein Naturwaren, Karlsruhe: Mazdznan Duitsland Tel.: 0721-9452727 internet: www.trautwein-naturwaren.de

SANA-tandpoeder: Voor mond en tand verzorging.

Mohn-Zimt-Oil, extra sterk: Mohen-zimt-oil, is een mix uit Mohnoil, Nelkenoil en CeylonZimtoil. Een voortreffelijk product dat de endocrieneklieren verlevendigt. Ook bij tekenbeten aan te wenden om de gevreesde ziekte Borreliose te vermijden ofwel te verwijderen wanneer deze zich reeds toont. Bij bloedvergiftiging, en genotsgiften als bij een verlangen naar koffie, alcohol, en nicotine. Ook is aangetoond dat bij een te hoge als ook bij een te lage bloeddruk, deze normaliseert. Ook lichaamsvreemde stoffen en parasieten worden erdoor verdreven. Zodat het lichaam zonder ballast haar werk kan doen. Bij een tekenbeet neemt u een kuur van 3 maanden, om een infectie met het Borreliose gevaar tegen te werken.

Bij bloedvergiftiging, neemt u iedere 2-3 uur 4 druppels in warm water. Al bij de eerste dosis stopt de verdere werking van het gif en van dag tot dag verdwijnen de vergiftiging verschijnselen steeds verder. Dit eenvoudige middel redde al in de grootste gevallen al velen het leven. Niet alleen bij acute bedreigende vergiftiging heeft het zijn werking al bewezen, maar ook bij alledaagse chronische vergiftiging toont het zijn werking. Door de genotsvergiften als koffie, alcohol, nicotine, etc. Zeer positief werkt het bijzonder op onze klierafscheiding, een versterking van zowel het mannelijk als vrouwelijke gestel. Zoals voorheen beschreven bij het middel Cynoleo en Genoleo.

Ook bij hormonale haaruitval kan Mohn-Zimt_olie behulpzaam zijn. De grote werking van het middel beroept zich erop dat het bacteriën en lichaamsvreemde organisme en parasieten verdrijft. Na behoefte voert men een kuur 3 weken tot 3 maanden lang uit. Bij dit middel alleen een natuurlijk dieet zonder vlees.

Iers mos: Chondrus crispus, C. ocellatus, C. Yendoi:

De mossen zijn groen tot donker rood of paars van kleur. Zij hebben een sponzige structuur, met vertakte bladeren en een smalle gekrulde of gedraaide vorm. Deze zeewieren groeien in grote clusters en hebben iets weg van miniatuur loofbomen. Ze zijn 8-18 cm hoog.

Iers mos vindt men Noordoost kust van de Verenigde Staten, Europa, Schotland, Ierland, Japan. In het midden van de getijdenzone op rotsen; op de kust na een storm. Ook op Prince Edward Island in Canada wordt veel Iers mos gevonden en gebruikt.

Iers mos is een meerjarige plant. Oogsten in het voorjaar tot laat najaar door in zee te waden of het zeewier vanuit een bootje op te harken. Wordt gebruikt ook als een verdikkingsmiddel in soepen, stoofpotten, jus, sla dressings, aspics, taarten, gelei, pudding en jams.

De smaak is zout en zwavelachtig.

Iers mos is rijk aan eiwit, jodium, ijzer, natrium, fosfor, magnesium, calcium, koper, zwavel, vitamine A, carrageen, antioxidanten.
Kruidenremedie: ontgift lichaamsweefsel, stimuleert de stofwisseling, behandelt virale en bacteriële infecties, verkoudheid en griep, de bof, verlicht, een zere keel en hoest, helpt tegen spijsverteringsklachten, diaree en obstipatie, behandelt maagzweren, reguleert de bloedsuiker, vermindert ontstekingen, herstelt libido, behandelt bronchitis, lost vastzittend slijm op, behandelt eczeem, psoriasis, dermatitis, vermindert littekenvorming bij acne, helpt tegen insectenbeten en huiduitslag. Bij hydrotherapie verwijdert het dode huidcellen(gebrui om mee te scrubben) verstevigend, hydraterend, verzachtend, versterkt haar, huid en nagels, anti verouderingsmiddel.

Iers mos: het mag wetenschappelijk onjuist zijn van Iers mos(er wordt Carrageen uit gewonnen) als voedsel-voor-de-klieren te spreken, toch geeft het de bedoeling weer, omdat hier het absorptieproces ter sprake komt in verband met de prikkels, die de klieren daarvan ontvangen. prikkels die vooraf gaan aan de verlevendiging van de klieren. Die definitief door de endocrieneklieroefeningen van Mazdaznan worden teweeg gebracht.

Algemeen erkend en bekend is dat gezonde geslachtsorganen, opgewektheid, veerkracht, jeugdigheid en een lang leven geven. De schildklieren, die op biochemische manier de voedingszouten voor verdere distillatieprocessen, welke in het bijzonder voor hun functies nodig zijn, in zich opnemen, deze schildklieren zorgen voor een goede algemene gezondheidstoestand, en weren elke indringing van verkeerde kiemen af.

Lijden wij onder een zekere negativiteit of gebrek aan energie en belangstelling, kwelt ons afkeer, humeurigheid, slapeloosheid, luiheid, hartkloppingen, lusteloosheid, zenuwachtigheid, hete of koude scheuten, oogzwakte, slecht beendergestel, en verval van tanden en tandvlees, pukkels of puisten, epilepsie, stekende pijnen hier en daar, vooral in de ogen, oren, neus en keel, hardnekkige wondplekken en nog veel meer symptomen en reflecties, dan moeten wij weten, dat wij nog veel teveel zetmeel, suiker, vetten en eiwithoudende voedingsstoffen gebruiken, met het gevolg, dat zich voor de gezondheid verderfelijke ziektekiemen vormen.

juist in voor- en najaar kan men de schildklier het beste helpen bij het vergroten van zijn hoeveelheid secreties, die voor weefselbouw en hersengroei nodig zijn. Prachtige mineralen zoutenvindt men in de verschillende groenten en wilde kruiden, in tuinkruiden en wortels. Bij de overgang van het jaargetijde luistert de natuur naar elke verandering van het menu. Wij kennen niet alleen onze vasten en onthoudingen, wij behoren ook aandacht te schenken aan gerechten, die de verlevendiging en de functie der schildklieren ten zeerste in de hand werken. Van de allergrootste waarde voor deze schildklierfuncties is Iers mos wegens zijn gehalte aan jodium . (IJslands mos is heel iets anders). Als pudding, pap, of drank bewijst het ons onschatbare diensten. Wij moeten eigenlijk voor elke maaltijd een kop Iers mos drinken, eventueel met citroen en honing voor de smaak. Werp na het koken en uitzeven de plantjes (wier)niet weg, maar kook ze opnieuw en gebruik ze voor thee of voor een koude drank met wat kalmoes voor de smaak en de genezende werking. men kan Iers mos ook rauw eten, fijngesneden, en men kan het bij de sla gebruiken.

Iers mos bezit plantaardige substanties en heeft biochemische zouten. Deze zijn waardevol in elk geval van astma, moeilijkheden in bronchiën, zwakke longen, reumatiek, neuralgische kwalen en suikerziekten. men kan Iers mos in melk koken (geitenmelk is het beste omdat de geit kieskeuriger is op de keuze van haar voedsel, van kruiden houdt en geen of bijna geen melk geeft als zij zich niet goed voelt, hetgeen men niet allemaal van de koe kan zeggen ). Wanneer men elke dag Iers mos eet sterkt men zeer zijn lichamelijk gestel. men krijgt weer een afzetmogelijkheid van stoffen als: eiwit, biochemische zouten, die aangeboren ziekten verwijderen. in verbinding met een wetenschappelijk dieet en ritmische ademhaling kan men zich geheel en al in negen maanden tijd verjongen!

Plantenoliezeep “Olivea”: Is gemaakt van zuivere olijven uit Griekenland. Vrij van dierlijke-, conservering, kleurstoffen, aroma, schuimstoffen en is niet op dieren getest. Deze zeep word naar 4000 jarige oude traditie gemaakt, en is van 100%plantaardige en 100% biologische herkomst. Olivea heeft een buitengewoon zachte eigenschap, en daarom ook uitstekend te gebruiken voor een gevoelige huid, en haarwassing.

Nervencrème: (algemeen) Is een bijzonder sterk recept uit de reeks Mazdaznan verzorgingsmiddelen, en origineel naar recept van Dr.med.O.Z.A..Ha’nish. De crème dient tot het herleven van de zenuwen en goed gebruikt helpt het zeer snel en is werkzaam bij vele problemen: reuma, jicht, ischias spit, verstijving/verkramping, gewrichtsproblemen, deformatie van gewrichten, ontstekingen, oedeem, oogzwakte, gehoorzwakte, neuralgie(zenuwpijn), myalgie(spierpijn) zenuwpijn, spierpijn, reumatiek, jicht, stijfheid, afzettingen, ontstekingen, en veel meer.

We verzamelen allemaal in de loop van de tijd in de verschillende delen van ons lichaam, speciaal in de gewrichten, rest stoffen die wij herkennen door een verminderde bewegelijkheid en elasticiteit, overal waar we pijn voelen, of minder bewegelijk geworden zijn, smeren we ons in met iets “Nervencreme”. De crème is zeer spaarzaam in het gebruik, want het geheim van de werking ligt vervat in het goed in masseren van de crème in de huid, waardoor ze goed werkzaam kan worden in alle lagen van de huid. Hoe meer crème de huid binnendringt des te groter is haar werking.

De behandeling moet elke avond regelmatig gedurende 1 week toegepast worden –men heeft slechts enkele minuten daarvoor nodig- en dan bemerkt u dat de bewegelijkheid beter wordt.

Deze nervencrème heft indien juist toegepast zelfs bij 100-jarigen tot verbluffende resultaten geleid. De werking berust op het feit dat ze in staat is diep zittende afzettingen, op te lossen en op de natuurlijke weg afvoert.

Afhankelijk van de intensiteit waarmee de crème in de gewrichten binnendringt, zijn de behandelde lichaamsdelen in staat, door middel van zweten, de ziekteverwekkende stoffen uit te scheiden. Als u ervoor zorgt dat de crème de huid goed kan binnendringen, dan zult u vaststellen, dat u morgens uw bezweet nachtgoed wisselen moet.

Bij de onderstaande crèmes wordt als drager de natuurlijk lanoline (wolvet) gebruikt. Een goede nervencrème herkent men daaraan dat ze uit de beste natuurlijke en echte substanties is gemaakt, waardoor de werking onovertroffen blijft.

Nerven crème puur: ondersteun en verfrist de zenuwen. Zijn de zenuwen verzwakt ,staan ze onder druk, is er teveel geest/denkwerk! gebruik dan de nervencrème systematisch te gebruiken. De plekken eerst met een warme kompres voorbehandelen. iets crème onder de neus verfrist de hersenen. U gebruikt maar heel weinig crème voor een goed resultaat.

NB. “Nervencrème bevat, Australische eucalyptusolie, natuurlijke menthol en lanoline (=wolvet)

Nervencreme met wintergreen: Wintergreen(gaultheria fragans), in het wild voorkomend aan de voet van de Nepalese Himalaya. is voor alle gevallen van reumatische klachten, jicht, oedeem, en kalkafzetting op de gewrichten. In alle gevallen van reumatiek, jicht, waterzucht of kalkafzettingen. Zelfs bij verouderde gevallen van verschillende ontstekingen, gewrichtsafwijkingen, of wanneer de botten gaan uitsteken, door de afzettingen van kalk. Men kan de werking nog versterken wanneer de crème ingewreven wordt na hete kompressen en totaal in de huid opgenomen is.

Nervencreme met rozenmarijnolie: Bij ongemak met de oren, gehoorzwakte, vaak doofheid, zwakke ogen, astigmatisme (=onduidelijk zien) verblindingverschijnselen, evenwicht, chronische neuscatarre (alle lichaamsdelen waarvan de functie afhankelijk is van de goede toestand van de halswervels, ook van de atlas ) past men deze rozemarijn crème toe. Wanneer we nier voldoende ons hoofd bewegen kunnen dan komt door kalkafzetting tussen de atlas en de 7e halswervel. Van tijd tot tijd maken duizelingen of gezichtsstoringen ons hierop opmerkzaam; dan de crème achter de oren smeren en op de plek waar de atlas zit ( daar waar de schedel eindigt en de hals begint) het beste terwijl het hoofd bewegen wordt. Om het gehoor te verbeteren wrijft men de voetzool geheel in tot dat ze warm wordt. Doe ook wat crème op een watje en stop dat in het oor (‘nachts) Maar ook bij astma, duizeligheid, chronische neusverkoudheid. Systematisch gebruik door bepaalde plekken met de crème in te wrijven.

Rosencrème: Rosencrème maakt de huid rein, zacht, en rozig, en is daardoor het ideale schoonheidsmiddel voor u, of uw partner na het scheren. Als inhoud de fijnste plantaardige oliën, cacaoboter, bijenwas, echte Turkse rozenolie, is de Rosencrème een hoogwaardig product die de huid alles te bieden heeft. De Rosencrème kan zowel als dag en nachtcrème gebruikt worden.

Heidelberger kruidenpoeder: Heidelberger Krauterpulver is een natuurproduct van Bertrand Heidelberger. Heidelberger kruidenpoeder activeert de speeksel en schildklieren, reinigt de maag en de nieren van giftig slijm, die zich door een onvolledige vertering vormt. In deze slijm nestelen zich parasieten bacteriën en wormen, die het bloed verontreinigen en vergiftigen.

Het slijm en deze vreemde organismen kunnen nieren en magenziekten, maagkanker, kramp, bloedarmoede, een slechte bloed circulatie, spit in de rug, aambeien, gezwollen benen en spataderen, ogenziekten als grauwe staar, hals en hoofdpijnen, oorpijn, slechte adem en chronische verkoudheid en andere ziekten veroorzaken.

Bertrand Heidelberger schrijft in zijn boek “Warum wird der Mensch so geheimnisvoll krank“ reeds in 1925 al over deze samenhang. Hij ontdekte, dat een speciale mengsel uit 7 kruiden de giftige slijm en de schadelijke parasieten helpt bij het verwijderen, wanneer men regelmatig morgens en avonds een klein beetje, -een mespuntje- daarvan op de tong laat smelten. De kruiden activeren de innerlijke organen en zorgen voor een betere waarde van ons voedsel.

Inhoud: Wermut(alsem), kummel(kummel), anis(anijs), fenchel(venkel), wachholder(jeneverbes), bibernell(bevernel) , schafgarbenpulver (duizendblad).

www.inmotion.co.nl

Reacties zijn gesloten.