Over mij

Welkom,

U bevindt zich op mijn site, en het doet mij deugd om u te mogen verwelkomen. U heeft uw eerste stap gezet om te komen tot een gezonde en kwalitatieve vorm van leven.  Wat ik u te bieden heb is het aanreiken van verschillende op elkaar afgestemde diensten. Gericht op het verkrijgen, behouden en het onderhouden van een gezonde leefwijze.

Mijn doel dat tot het realiseren van “InMotion” heeft geleid, is gericht op  gezondheid en welzijn. De wijze waarop is geheel nieuw. Voor ons is het van belang  cliënten deelgenoot te maken van een nieuwe kijk op gezondheid. De u aangeboden diensten zijn op elkaar afgestemd, en zijn allen gericht op het helend vermogen van uw lichaam. Waarbij ook iedere dienst afzonderlijk uw lichaam, en geest in beweging brengt, om vervolgens  datgene uit te dragen  die u in oorsprong bent.  Laat u verassen, en ervaar uw innerlijke krachten zoals deze nog nooit eerder tot u spraken

Mijn naam is: Antoinette Meesters, geboren te Nijmegen 14 februari 1953 om 16:15u. Momenteel woonachtig te Leuth. Van beroep: sociaal pedagogisch werker/groepsleider in het welzijnswerk. Werkzaam als: Buurtsportcoache beweging voor ouderen; Energetisch therapeute; middels: Holistic Healing; polariteitenergie een in evenwicht brengende therapie, volgens Dr.Randolf Stone; Reiki behandelaar/master, volgens het Mikao Usui systeem; Spiritueel raadsvrouw: medium, heldervoelend, helderziend helderhorend, helderwetend; Energetisch Coach; Familieopstellingen: middelaar: een/een, volgens het Systemische fenomenologische systeem van Bert hellinger; Sportmasseur (lid NGS), o.a. klassiek-, stoelmassage,  voormalig lid van het NGS Gelders massage team; Mazdaznan leraar/gezondheidkundige (lid VMG), voorlichting, toepassing, en begeleiding, betreffende: Zarathoestrische geneeswijze, Panopraktiek, massage, ademkunde, klierkunde, voedingskunde, kuren, klankresonanties; Mazdaznan levenswijze en levenshouding; Steunpunt voor Mazdaznan Nederland. Bach remedie therapeute; Fyto-, en voedingspecialiste; Mindfulness, Psycho-, en gedragstherapeute; Eigenaresse van praktijk voor gezondheid en Welzijn, InMotion .

Aangesloten bij beroepsverenigingen: NGS (Nederlands Genootschap voor sportmasseurs),  VMG( Vereniging van Mazdaznan Gezondheidkundigen).

Reacties zijn gesloten.