Huisregels

 Om ontspannen te kunnen masseren vraag ik u om op tijd aanwezig te zijn in de praktijk.

– Mobiele telefoons worden uit geschakeld.

– In praktijk InMotions kunnen mannen en vrouwen terecht voor een respectvolle behandeling. Om misverstanden te voorkomen zal de masseur voordat de massage begint met de klant overleggen wat gemasseerd dient te worden. Ook tijdens de massage kunt u aangeven wanneer dit pijnlijk of onprettig voelt. U kunt rekenen op een verzorgde massage, waarin uw wensen voorop staan.

– Ethiek  staat hoog in onze praktijk in het vaandel. Wij verwachten van de cliënten dat zij hier eveneens voor zorg dragen.

 Voor aanvang van de eerste behandeling wordt u een aantal vragen gesteld, dit is een zogenaamde anamnese. Aan de orde komen vragen die betrekking hebben tot uw sportieve en medische verleden. En uw doel van de massage.

– Bespreek met de masseur uw eventuele medicijnengebruik, aangezien dit van invloed kan zijn op de massage. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling noodzakelijk.

 Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts of fysiotherapeut hierin toestemt.

–  Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de masseur vragen met hem of haar te overleggen of en massage gedurende de behandelingperiode toegepast kan worden.

– Voor eventueel achtergehouden aandoeningen, blessures, is de praktijk niet aansprakelijk.

 Bedenk vooruit of er nog andere belangrijke dingen zijn, die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

 – Laat de masseur ook weten, als u bent doorverwezen door een fysiotherapeut of arts.
– Persoonlijke of medische gegevens, worden niet aan derden verstrekt zonder uw toestemming.

–  Hygiëne is van groot belang in onze praktijk. Wij verwachten dat u zich voor de massages hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor mij als masseur prettiger om te werken, maar ook voor u zelf om de behandeling te ondergaan.

– De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

– Afspraken worden minimaal 24uur van te voren gewijzigd.

 – De prijzen zijn incl. 21%btw.

– Na uw behandeling wordt contant afgerekend.

–  Bij een door InMotion aangeboden rekening geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

– Een uitzondering betreft dat voor alle aanbiedingen de rekening hiervoor, vooraf aan de behandeling betaald wordt.

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, de behandeling of andere vragen stuurt u mij dan a.u.b een mail.  

 

Reacties zijn gesloten.