Voeding

Om zo gezond mogelijk te blijven, moet je goed eten. Maar wat is nou echt gezonde voeding? Het is niet mogelijk een vastomlijnd antwoord hierop te geven. De een trekt zijn of haar grenzen ruimer dan de ander. Wel vlees of juist niet? wel zuivel of juist niet? Ook de milieuproblematiek zorgt voor onzekerheid. De vervuiling zit immers in de grond en in de lucht. Wat in ieder geval wel vast staat over voeding, zonder kun je niet. Je lichaam functioneert niet zonder voeding. Eigenlijk zou het heel logisch moeten zijn dat wanneer je niet lekker in je vel zit je als eerste naar je voeding kijkt. Eet ik gevarieerd? Eet ik gezond? Eet ik regelmatig? Helaas werkt het in de praktijk anders en belt men al snel naar de huisarts voor een recept. Vaak is dat helemaal niet nodig omdat juiste voeding verschillende klachten kan verminderen of zelfs verhelpen, je energie op peil brengen en je fit en gezond laten voelen. Als Mazdaznan leraar kijk ik naar uw voedingspatroon, voor eventuele aanpassingen die voor u individueel van toepassing zijn.  Zowel reiniging en vastenkuren. Lees meer bij de individuele voedingsleer van Mazdaznan.

Fyto-, en voedingherapie, stelt dat een gezonde manier van voeden  tegenwoordig ver is te zoeken, en vormt daardoor ook vaak de basis voor het ontstaan van ziekten. Toch zijn er heel wat mogelijkheden, via gezonde alternatieve voedingssystemen, die zonder al te veel moeite toegepast kunnen worden.
Een praktische toepassing van fytotherapie bij de behandeling van een groot aantal aandoeningen, kijkt op welke manier het juiste middel kan worden gevonden, en worden ingezet. En naar de invloed van de voeding op de gezondheid en hoe gezonde voeding de gezondheid verbeteren kan. Er wordt gekeken naar een groot aantal facetten van alternatieve voedingsleer, alsmede voedselallergie en de voeding tijdens zwangerschap. verder wordt er aandacht besteed aan reiniging en vaste kuren. Lees meer bij fyto-, en voedingspecialiste.

Reacties zijn gesloten.